U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

In Nederland gevestigde professionele contemporary art kunstenares.

Alina Alieva, geboren op 21 juni 1988 in Moskou. In 2004 verhuisde zij naar Nederland.

Tijdens haar opleiding Grafische Vormgeving In 2008, begon zij met schilderen en kwam ze erachter wat haar DOEL was in dit leven.  Kunst maken en anderen mee inspireren.

Alina Alieva, is professioneel beeldend kunstenares met een geheel eigen stijl en unieke techniek die vele mensen weet te boeien. Haar stijl heeft meer dan vijf jaar tijd gekost om zich te ontwikkelen. Haar kenmerkende stijl is haar visitekaartje, knal oranje kleur is haar handtekening wat je in ieder werk van haar terug ziet. Al haar werk heeft een verhaal.

Alina’s doel in dit leven is kunst maken over de hedendaagse samenleving. In de toekomst zullen mensen kunnen terugkijken naar de huidige generatie, wie waren wij en wat deden wij? Zij vertelt nu alvast aan onze toekomstige generatie wie wij waren en wat wij deden, zij kunnen van ons leren en het zelfs veel beter doen.

“ART Keeps the Past Alive!” is haar DRIVE.

In al haar werken gebruikt zij bepaalde kleuren en herhaalelementen, zodat de kijker haar werk kan identificeren. Veel van haar personages zullen elementen gemeen hebben en je zou ze in verschillende werken van haar tegenkomen.

Alina Alieva zegt met volle overtuiging plechtig te beloven dat kunst de meest eerlijke vorm van communicatie is tussen vroeger, nu en de toekomst..

Elk succes dat Alina Alieva heeft bereikt met haat werken kan worden toegeschreven aan haar unieke stijl en haar visuele identiteit.